Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

ManU:n päävalmentajan on nyt annettava periksi - turhautunut tähtipelaaja silmäilee Italiaan

19.09.2021 - 14:55:00


Hollannin maajoukkueen keskikenttäpelaaja Donny van de Beek siirtyi Ajaxista vuoden 2020 syyskuussa 39 miljoonan euron miehenä Manchester Unitediin. Ensi tammikuussa Van de Beek, 24, saattaa siirtyä vuorostaan Italian kentille.

Van de Beek ajautui viime kaudella ManU:n päävalmentaja Ole Gunnar Solksjärin koirankoppiin odotuksiin nähden miltei olemattomalla peliajalla. Solskjär on kuitenkin halunnut pitää Van de Beekin itsepintaisesti riveissään, mutta nyt tilanne on muuttunut.

Van de Beek lukeutuu mediatietojen mukaan niiden seitsemän pelaajan joukkoon, jotka ManU on valmis pistämään tammikuussa myyntiin tulevia hankintoja turvatakseen.

Van de Beekiltä ei ottajia puutu, jos hänet laitetaan myyntiin ja ManU:n pyytämä hinta ei karkaa käsistä. Toinen vahva vaihtoehto on se, että ManU hieroo hänestä lainasopimuksen. Van de Beekin sopimus ulottuu vuoden 2025 kesään.

Van de Beek yhdistettiin aiemmin vahvasti Espanjan suuntaan, mutta Calciomercaton tietojen mukaan todennäköisempi osoite löytyy Italiasta, mikäli turhautunut tähtipelaaja karistaa Manchesterin pölyt vuodenvaihteen jälkeen kengistään.

Van de Beek on yhdistetty juuri nyt vahvimmin Inter Milaniin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!