Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

”Petturi, kiittämätön p*skiainen” - kohuagentin mitta täyttyi Gianluigi Donnarumman kohteluun

18.09.2021 - 10:14:00


Italialle kesällä jalkapallon EM-kultaa torjunut Gianluigi Donnarumma, 22, leimattiin entisen seuransa fanien tahoilta rahanahneeksi petturiksi sen jälkeen, kun siirto AC Milanista ranskalaisjätti PSG:n riveihin oli saanut sinettinsä. Donnarumman kohuagentti Mino Raiola on nyt saanut tarpeekseen suojattinsa kohtelusta.

Donnarumma teki debyyttinsä AC Milanin edustusjoukkueessa 16-vuotiaana kaudella 2015. Donnarumma edusti Rossoneria 251 ottelussa ja seura halusi ehdottomasti solmia jatkosopimuksen hänen kanssaan, mutta valmista ei siis tullut.

Osa Milanin kannattajista raivostui tästä silmittömästi ja räikeimmissä banderolleissa on sorruttu rajuihin ylilyönteihin.

- Ole varovainen, kun tulet Milanoon. Emme unohda pettureita, luki taannoin yhdessä banderollissa.

- Donnarumma, kiittämätön p*skiainen, luki puolestaan toisessa.

Tälle ei ole tullut loppua vieläkään ja Raiola on nyt siis päättänyt puuttua peliin pyrkimällä perustelemaan Donnarumman lähtöä.

- Olen pahoillani siitä tavasta, jolla häntä on kohdeltu. Hän ei pettänyt Milania, vaan hän teki valinnan elämässään. Hän olisi voinut lähteä Milanista jo neljä vuotta sitten, mutta hän ei tehnyt sitä Raiola muistuttaa Rai Sportille.

Juventus oli PSG:n lisäksi hanakimmin Donnarumman kintereillä. Juven pelimerkit eivät kuitenkaan riittäneet tähtimaalivahdin hankintaan.

- Luulen, että Juventus katuu sitä vielä pitkään, Raiola tuumii.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!