Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Marcelo Bielsan Leeds on edelleen ilman voittoa - näin pelattiin Euroopan kentillä perjantaina

17.09.2021 - 23:54:00


Leeds Unitedilla oli mahdollisuus yltää harvinaiseen temppuun perjantaina Valioliigassa, kun se matkusti Newcastlen vieraaksi.

Leeds olisi voitolla tehnyt melko harvinaisen tempun, sillä silloin se olisi pystynyt kaatamaan Newcastlen kolme kertaa peräkkäin ensi kertaa sitten vuoden 1967.

Temppu ei onnistunut, vaan pisteet jaettiin St. James Parkilla lukemin 1-1.

Brassihyökkääjä Raphinha vei Leedsin 1-0-johtoon jo 13. minuutilla, mutta Allan Saint-Maximin tasoitti ottelun loppulukemiksi 1-1 ensimmäisen jakson lopulla.

Sekä Leeds että Newcastle ovat edelleen ilman voittoa Valioliigassa, kun viisi ottelua on pelattu. Leedsillä on sarjapisteitä nyt kolme ja Newcastlella kaksi.

Myös muualla Euroopassa pelattiin. Bundesliigan kauden viides ottelukierros pääsi vauhtiin perjantaina, kun Hertha Berlin isännöi nousijajoukkue Greuther Fürthia.

Greuther Fürth on saanut nopeasti huomata, mikä taso pääsarjassa on, sillä sen kausi on alkanut surkeasti.

Perjantaina Hertha Berlin kaatoi sen lukemin 2-1. Ruotsalaishyökkääjä Branimir Hrgota vei vieraat vielä vajaan tunnin kohdalla johtoon, mutta sitten Berlin tuli rinnalle ja ohi.

Jurgen Ekkelenkamp tasoitti vain hetkeä myöhemmin ja Berlinin voittomaali merkattiin vieraiden omaksi maaliksi.

Greuther Fürth on aloittanut nyt kautensa neljällä tappiolla ja yhdellä tasapelillä ja pitää sarjassa perää. Hertha hävisi kauden kolme ensimmäistä otteluaan, mutta on nyt ottanut kaksi voittoa putkeen.

Italian Serie A:ssa pelattiin niin ikään yksi ottelu. FC Torino otti toisen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi perjantaina Sassuolon 1-0. Vieraiden maalin teki Marko Pjaca.

Espanjan La Ligassa Cadiz avasi voittotilinsä tämän kauden osalta, kun se yllätti Celta Vigon 2-1 Choco Lozanon ja Alfonso Espinon ensimmäisen jakson lopulla tulleiden maalien myötä.

Ranskan liigassa pelattiin niin ikään vain yksi ottelu, kun Strasbourg murskasi Metzin 3-0.

Teksti Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!