Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Lukas Hradecky aloitti europelit voitolla, Glen Kamaralle täydet minuutit tappioon päättyneessä ottelussa

16.09.2021 - 23:55:00


Jalkapallon Eurooppa-liiga alkoi torstaina, kun lohkovaihe käynnistyi.

Lukas Hradeckyn europelit alkoivat voitolla. Bayer Leverkusen kaatoi torstaina unkarilaisen Ferencvarosin 2-1 ja aloitti eurotaipaleensa täydellä pistepotilla.

Ryan Mmaee vei vieraat 1-0-johtoon 8. minuutilla ja Lukas Hradecky joutui antautumaan heti.

Sitten maalipuiden väliin osui enää vain Leverkusen. Exequiel Palacios tasoitti avausjaksolla ja huippulupaus Florian Wirtz ratkaisi Leverkusenin voiton toisella jaksolla.

G-lohkon toisessa ottelussa espanjalainen Real Betis kaatoi skotlantilaisen Celticin 4-3. Leverkusen ja Celtic ovat lohkon kärjessä ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Glen Kamaralla ei ollut yhtä iloinen ilta kuin maajoukkuekaverillaan. Kamara pelasi täydet minuutit, mutta Rangers taipui ranskalaiselle Lyonille 0-2-lukemin.

Karl Toko Ekambi kuritti kotijoukkuetta avausjaksolla maalin muodossa ja toisella jaksolla syntynyt 2-0 merkattiin James Tavernierin omaksi maaliksi.

A-lohkon toisessa ottelussa Sparta Praha ja Bröndby päätyivät maalittomaan tasapeliin.

Valioliiga-seuroista West Ham aloitti Eurooppa-liigan voittoisasti, kun se kaatoi Dinamo Zagrebin 2-0. Leicester puolestaan suli pahasti, kun se taipui 2-2-tasapeliin Napolin kanssa johdettuaan ottelua jo 2-0.

Torstaina alkoi myös uusi Konferenssiliiga. HJK hävisi avausottelunsa itävaltalaiselle LASK:ille 0-2 kotonaan Helsingissä. Lopuista lohkovaiheen otteluista Klubin olisi raavittava ainakin kolme voittoa, jotta jatkopaikka voisi aueta.

Suurseuroista AS Roma aloitti Konferenssiliigan vakuuttavasti, kun se murskasi CSKA Sofian 5-1, kun taas Tottenham jäi 2-2-tasapeliin Rennesin kanssa.

Teksti Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!