Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Barcelona on täysin sekaisin Lionel Messin lähdön jälkeen - kapteenilta todella karu kommentti

15.09.2021 - 8:02:00


FC Barcelona on paitsi taloudellisesti, myös pelillisesti parhaillaan täysin tuuliajolla. Lionel Messin shokkilähtö PSG:hen on raapaissut joukkueesta viimeisetkin itseluottamuksen rippeet.

Koko kaameus kulminoitui tiistaina Camp Noulla pelatun jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksella. Bayern München tuli ja haki täysin ansaitusti tyrmäävän 3-0 -voiton Thomas Müllerin ja Robert Lewandowskin (2) maaleilla.

Barcelonan kokenut kapteeni Gerard Pique puki karusti, mutta osuvasti kaiken kukkuraksi vielä loukkaantumisista kärsivän joukkueensa tilanteen ja synkät mielialat sanoiksi.

- Se on mitä se on. Olemme mitä olemme. Se on todellisuus.

Barcalla ei ollut mitään jakoa FC Bayernia vastaan. Loppunumerot olisi saattaneet olla vieläkin rumemmat.

- Olisimme voineet olleet parempia, voittajien päävalmentaja Julian Nagelsmann lisäsi isäntien tuskaa ottelun lehdistötilaisuudessa.

Barcelonan päävalmentajan Ronald Koemanin jakkara horjui huolestuttavasti jo viime kauden jälkeen. Barca-johto on vakuutellut siitä huolimatta luottamustaan Koemaniin, mutta totuus saattaa olla viimeistään tiistai-illan täysin toinen.

Koeman oli syystäkin hiljainen mies lehdistötilaisuudessa.

- Halusimme tietysti menestyä paremmin, mutta tämä oli se, mitä meillä nyt on. En voi syyttää pelaajia yrityksestä, Koeman pudotteli pakolliset.

Mestarien liiga jatkuu tänään kahdeksalla ottelulla. Otteluparit ovat Besiktas-Borussia Dortmund, Sheriff-Shakhtar Donetsk, Manchester City-RB Leipzig, Club Brugge-PSG, Atletico Madrid-Porto, Liverpool-AC Milan, Sporting Lissabon-Ajax ja Inter Milan-Real Madrid.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 


 

 

 

 

HJK pettyi Veikkausliigassa

19.09.2021 16:50:32