Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Näkökulma: Yksi Ronaldo ei muuta mitään - Manchester United ei ole vieläkään valmis voittamaan

14.09.2021 - 22:10:00


Manchester United on vaihteeksi isossa nosteessa. Tästä kuuluu kiitos romanttiselle Cristiano Ronaldon kotiinpaluulle, mutta kentällä ManU ei vieläkään vakuuta.

Cristiano Ronaldo sai ManU-fanit ympäri maailman haltioituneeksi. ManU:n verkkosivut kaatuivat ja seuran somepäivitys Ronaldon kotiinpaluusta rikkoi somen ennätyksiä.

Hype ei ollut katteetonta. Ronaldo teki heti Newcastlea vastaan kaksi maalia ja ManU voitti 4-1.

Sitten koitti Mestarien liigan ensi-ilta. Piskuinen Young Boys vastassa, Ronaldo avauksessa.

Ensimmäinen varttitunti ei ollut ehtinyt täyttyä, kun Ronaldo tuikkasi pallon maaliin. Kaikki siis hyvin?

No, ei aivan. Young Boys oli jo ennen maalia laittanut Unitedin yllättävän suuriin ongelmiin ja se lopulta voittikin 2-1. Ja vieläpä täysin ansaitusti.

Toki ManU joutui pelaamaan suuren osan ottelusta vajaamiehisenä, kun Aaron Wan-Bissaka lensi ruman taklauksen myötä jo avausjakson loppupuolella ulos, mutta silti: ManU ei saanut punaisen jälkeen yhtään mitään aikaiseksi. Ei yhtään mitään, vaikka vastassa oli Sveitsin pääsarjaseura. Lukemat olisivat voineet olla todella paljon rumemmat, jos vastassa olisi ollut joku UCL:n suosikeista. ManU:n kannalta onneksi ei ollut.

Yksi Ronaldo ei kesää tee. CR7 tekee varmasti tälläkin kaudella ison tukun maaleja, mutta voittajaa hän ei ManU:sta tee. United antaa yksinkertaisesti liikaa tasoitusta managerillaan Ole Gunnar Solksjärillä. Fanien suursuosikki ei ole mikään ylijumala tai taktinen nero, eikä norjalainen olekaan vielä voittanut pokaalin pokaalia ManU:n peräsimessä.

Antaa ajan ja ennen kaikkea pelin näyttää, mutta kenenkään fudiksen ystävän ei tule yllättyä, jos kauden päätteeksi ManU:n palkintokaappi on edelleen samassa kuosissa kuin tähän kauteen lähdettäessä.

Teksti Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 


 

 

 

 

HJK pettyi Veikkausliigassa

19.09.2021 16:50:32