Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Tshekkiläisseura jälleen rasismikohun keskellä - Monacon pelaaja kertoi joutuneensa rasismin kohteeksi

4.08.2021 - 9:32:00


Sparta Praha on joutunut jälleen rasismikohun keskelle. Viime vuonna joukkueen pelaaja Ondrej Kudela solvasi Huuhkajien Glen Kamaraa, mutta tällä kertaa kyseessä oli prahalaisseuran kannattajat.

Sparta Praha kohtasi Mestarien liigan karsintakierroksen ottelussa Monacon. Monaco oli ottelussa vahvempi numeroin 2-0, mutta päähuomio kiinnittyi muualle.

Monacon tummaihoinen hyökkääjä Aurelien Tchouameni teki ottelun avausmaalin 37. minuutilla, jonka jälkeen hän sekä joukkuekaverit juoksivat kohti päävalmentaja Niko Kovacia ja UEFA:n edustajia. He valittivat rasistisista huudoista, jotka tulivat yleisöstä.

Ottelun erotuomari Michael Oliver keskeytti ottelun muutamaksi minuutiksi. Sen jälkeen katsomossa kuulutettiin, että mikäli rasistinen huutelu jatkuu, niin ottelu keskeytetään.

- Jalkapallokenttä on osa maailmaa. Tuollaisten asenteiden on lopetettava. Toivottavasti se ei tapahdu enää. Voitimme ottelun ja voitimme myös rasismin, Kovac kertoi ottelun jälkeen.

Kamaran tapauksessa Sparta Prahan ultrafanit julkaisivat sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa he solvasivat rasistisesti Kamaraa ja pitivät Kudelan puolta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 


 

HJK pettyi Veikkausliigassa

19.09.2021 16:50:32