Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

L’Equipe ynnäili Gianluigi Donnarumman palkkakuvioita - päätyi yllättävään lopputulokseen

26.07.2021 - 23:58:00


Italian EM-kisasankari Gianluigi Donnarummasta tehtiin kovaa kyytiä yhtä maailman kovapalkkaisinta maalivahtia hänen siirtyessään AC Milanista vuoteen 2026 ulottuvalla sopimuksella PSG:hen. Ranskalaislehti L’Equipe on kuitenkin ynnännyt, että Donnarumma, 22, olisi sittenkin tienannut parempaa palkkaa Milanissa.

Milan neuvotteli pitkään jatkosopimuksesta Donnarumman ja tämän agentti Mino Raiolan kanssa. Valmista ei tullut, kun italialaisseura ei ollut valmis korottamaan riittävästi veskarin bruttopalkkaa.

L’Equipen laskelmien mukaan Donnarummalle jää PSG:ssä 12 miljoonan euron vuosipalkasta verojen jälkeen käteen 7 miljoonaa.

Lehti väittää, että uusi sopimus olisi taannut Donnarummalle AC Milanissa paremman nettopalkan, eli veromenettelyn myötä lähes 8 miljoonaa euroa. Donnarumma tienasi viime kaudesta 6 miljoonaa nettona.

L’Equipe tähdentää, että houkutteleva ero kahden seuran tarjousten osalta tulee menestykseen sidotuissa bonuksissa. Donnarumma voi yltää PSG:ssä maksimissaan nettona noin 10 miljoonan vuosipalkkaan, mutta se edellyttää sitä, että pariisilaisjätti voittaa Mestarien liigan ja maansa mestaruuden.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 


 

 

 

 

 

HJK pettyi Veikkausliigassa

19.09.2021 16:50:32