Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Lionel Messi esitti tiukan kysymyksen Teemu Pukin tutkaparille - Emiliano Buendia ei tule unohtamaan sitä hetkeä koskaan

8.04.2021 - 22:24:00


Teemu Pukin loistavana tutkaparina Norwichissa pelaava argentiinalainen Emiliano Buendia ei tule unohtamaan koskaan sitä hetkeä, kun supertähti Lionel Messi tuli ja esitti hänelle tiukan kysymyksen.

Tulevan siirtoikkunan kuumiin nimiin lukeutuva Buendia, 24, pelasi kausilla 2014-2016 yhteensä 21 Espanjan pääsarjan, eli La Ligan ottelua Getafen riveissä.

Yhdessä niistä vastaan asettui Barcelona ja Buendian idoli Messi. Buendia oli pelannut vuonna 2014 myös kaksi ottelua Espanjan alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa. Hän palasi synnyinmaansa Argentiinan paitaan seuraavana vuonna pelatuissa alle 20-vuotiaiden MM-kilpailussa.

Buendia kertoo FourFourTwo-lehden haastattelussa Messin tulleen keskustelemaan hänen kanssaan puoliajalla Getafea vastaan pelatussa ottelussa.

- Olin yllättänyt puoliajalla, kun hän kysyi minulta jotain, mutta en kuullut häntä. Sanoin: ”Sorry, mitä sanoit?” Hän kysyi: ”Mitä haluat tehdä”, Buendia kertoo.

Messi oli halunnut siis tietää, kumpaa maata Buendia jatkossa edustaa, Espanjaa tai Argentiinaa.

- Sanoin, ole huoletta. Haluan pelata Argentiinalle. Haluan pelata sinun kanssasi! Olin silloin 18-vuotias - oli unelma pelata häntä vastaan. Keskustelu hänen kanssaan oli uskomaton tilanne, Buendia muistelee.

Nyt Buendian iso unelma on pelata Argentiinan maajoukkueessa - kenties Messin rinnalla.

- Teen joka päivä töitä saadakseni sen mahdollisuuden.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!