Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Lehti: Barcelona jatkaa neuvotteluja superagentti Mino Raiolan kanssa - yllätysnimi listalla

8.04.2021 - 17:12:00


Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta jatkaa espanjalaismedia OkDiarion tietojen mukaan tiiviisti neuvotteluja superagentti Mino Raiolan kanssa. Neuvottelut Borussia Dortmundin norjalaishyökkääjä Erling Braut Hålandin osalta ovat tällä erää jäissä, mutta Barcaa kiinnostaa kolme muuta Raiolan asiakasta

Listalta löytyy myös yksi yllättävä nimi, eli Ajaxista vuonna 2019 Juventukseen 75 miljoonan euron miehenä siirtynyt hollantilaistoppari Matthijs de Ligt, 21.

Barca oli jo tuolloin tiukasti De Lightin kintereillä, mutta hänen vaakakuppinsa kallistui lopulta Juventuksen puoleen. De Lightin ura ei ole kuitenkaan lähtenyt odotettuun lentoon Italiassa ja kaiken lisäksi Juve on edelleen vaarassa jäädä tämän kauden jälkeen ulos Mestarien Liigasta.

Raiolan listoilta löytyy myös toinen hollantilaistoppari, josta Barcelonan kerrotaan olevan kiinnostunut. Kyseinen pelaaja on Inter Milanista mahdollisesti lähtökuopissa oleva Stefan de Vrij, 29.

OkDiarion uutisoima kolmas pelaaja on Manchester Unitedin ranskalainen keskikenttämies Paul Pobga, jonka siirtosaagaa on alkanut vaikuttaa jo miltei loputtomalta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!