Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Bayern München manaili tehottomuuttaan, mutta luottaa yhä jatkopaikkaan - "Jotenkin me onnistuimme ampumaan itseämme jalkaan"

8.04.2021 - 7:50:00


Bayern München kärsi kotitappion jalkapallon Mestareiden liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa keskiviikkona. Paris-Saint Germain kävi ryöstöretkellä Münchenissä lukemin 3-2.

- Aina voi puhua päästetyistä maaleista, mutta en usko, että kukaan olisi valittanut jos olisimme voittaneet 5-3 tai 6-3. Jotenkin me onnistuimme ampumaan itseämme jalkaan. Nyt meidän pitää nousta takaa, Bayernin hyökkääjä Thomas Müller sanoi seuran verkkosivuilla.

Bayern oli pelillisesti parempi, mutta maalit ratkaisevat. Tällä kertaa saksalainen ei voittanut 90 minuutin päätteeksi.

Hansi Flickille tappio oli ensimmäinen Mestareiden liigassa Bayernin valmentajana. Hän oli voittanut ensimmäisestä 16 ottelustaan 15 ja pelannut kerran tasan.

- Tappio oli valitettava. PSG pelasi todella tehokkaasti ja teki kolme maalia vähistä paikoistaan. Me hallitsimme ottelua ja lauoimme 31 kertaa kohti maalia. Pelimme oli vaikuttavaa. Valitettavasti emme olleet tarpeeksi kliinisiä ja tehokkaita maalin edessä, Flick manaili.

Joukkueet kohtaavat ensi tiistaina Pariisissa.

- Nyt keskitymme täysin toiseen osaotteluun. Jos pelaamme kuten tänään, niin tulemme saamaan yhtä paljon paikkoja kuin tänään. Jos käytämme ne paikat hyväksemme, niin menemme välieriin. Olemme vakuuttuneita siitä, että pystymme menemään jatkoon, Müller totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!