Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Pep Guardiola ei tuntunut repivän pelihousujaan derby-tappion takia - "Onnittelut Unitedille tästä voitosta, me yritämme voittaa Valioliigan"

8.03.2021 - 10:30:00


Manchester Cityn mahtiputket katkesivat sunnuntaina. Kotikentällään pelannut City taipui paikalliskilpailija Unitedille 0-2.

City oli hävinnyt edellisen kerran marraskuussa 2020. Tappioton putki kaikki kilpailut mukaan lukien kesti 28 ottelua. Voittoputki oli ehtinyt venyä 21 ottelun mittaiseksi.

- Derby-ottelua ei tietenkään ole mukava hävitä, mutta sitä tapahtuu. Ei ole koskaan hauska hävitä, mutta joskus se voi olla välttämätöntä, Cityn belgialaistähti Kevin De Bruyne muotoili.

Cityn manageri pep Guardiola piti katseensa siinä isossa palkinnossa.

- Me olemme pelanneet uskomattomasti, mutta tämän päivän uutinen on se, että me hävisimme, joten onnittelut Unitedille tästä voitosta. Me yritämme voittaa Valioliigan, Guardiola sanoi.

Cityllä on Valioliigan sarjataulukossa 11 pisteen kaula Unitediin, kun kierroksia on jäljellä 10. Kaupungin vaaleansininen puoli voi alkaa jo suunnitella mestaruusjuhlia.

- Kun on tuollainen ero, niin tämä on omissa käsissämme. Vastustajiemme pitäisi voittaa kaikki ottelunsa ja meidän pitäisi hävitä neljä tai viisi, Guardiola laskeskeli.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!