Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Makea voitto ei saanut Ole-Gunnar Solskjäriä unelmoimaan isosti - "He ovat tietenkin liian kaukana"

8.03.2021 - 9:15:00


Manchester United teki sunnuntaina sen, mihin kukaan ei ollut pystynyt sitten marraskuun, eli kukisti Manchester Cityn. United löi Cityn Valioliigan kamppailussa vieraissa 2-0.

United sai rangaistuspotkun heti ottelun ensimmäisellä minuutilla, kun Anthony Martialia rikottiin. Bruno Fernandes laittoi pilkun sisään.

- Olen iloinen kaikkien puolesta, erityisesti Anthonyn puolesta. Hänellä on ollut vaikeaa. Mielestäni hän oli "Man of the Match", Unitedin manageri Ole-Gunnar Solskjär kehui seuran verkkosivuilla.

Luke Shaw teki Unitedin toisen maalin viisi minuuttia tauon jälkeen.

- Martial oli loistava tänään. Hänen pelaamisensa oli epävarmaa ennen ottelua, samoin kuin Luken. Mikä esitys koko joukkueelta, mutta varsinkin noilta kahdelta, kun ajattelee, että heidän piti tehdä lämmittely ennen kuin pystyivät kertomaan minulle olevansa pelikunnossa, Solskjär jatkoi.

United majailee Valioliigassa toisena. Kärkipaikkaa hallussaan pitävä City on 11 pisteen päässä.

- Otamme yhden ottelun kerrallaan. City on tietenkin liian kaukana, jotta saisimme heidät kiinni. Viime kaudella otimme Leicesterin kiinni 15 pisteen takaa, mutta nämä ovat tietenkin kaksi eri asiaa, Solskjär näki.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!