Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Rangers, Gerrard ja Kamara juhlivat Skotlannin mestaruutta - "Tämä on monumentaalinen saavutus"

8.03.2021 - 8:15:00


Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamaran edustama Glasgow Rangers on Skotlannin jalkapallomestari kaudella 2020-21. Titteli varmistui, kun Glasgow Celtic jäi 0-0 -tasapeliin Dundee Unitedin kentällä sunnuntaina.

Rangers oli voittanut lauantaina St. Mirrenin kotonaan 3-0. Celtic on 20 pistettä jäljessä Rangersia, kun kuusi kierrosta on jäljellä.

- Tätä on vaikea pukea sanoiksi juuri nyt. Tunteet ovat pinnassa. Tämä on ollut matka, joka ei ole vielä päättynyt. Olen ennen kaikkea ylpeä pelaajista, Rangersin manageri Steven Gerrad sanoi seuran verkkosivuilla.

Rangersin saldo 32 ottelusta on hurja: 28 voittoa, neljä tasapeliä ja maaliero 77-9.

- Tämä on ollut joukkueen panos ja kaikkien yhteinen panos. Tämä on monumentaalinen saavutus. Olen niin ylpeä ollessani sen manageri. En olisi pystynyt siihen ilman kaikkien tukea, joten haluan kiittää kaikkia, Gerrard jatkoi.

Mestaruus on Rangersille kaikkien aikojen 55:s ja ensimmäinen sitten vuoden 2011. Celtic oli voittanut yhdeksän edellistä mestaruutta.

Rangers oli poissa Skotlannin korkeimmalta sarjatasolta 2012-16 taloudellisten sotkujen takia. Gerrard tuli Rangersin peräsimeen 2018.

Rangers on tällä kaudella mukana yhä Eurooppa-liigassa, jossa se on edennyt 16 parhaan joukkoon. Gerrardin suojatit kohtaavat seuraavaksi Slavia Prahan.

- Nyt on maaliskuu. Minun pitää saada pelaajat hoitamaan homma kauden loppuun saakka. Meidän täytyy nauttia tästä ja valmistautua seuraavaan haasteeseen. Glasgow Rangersissa kyse on voittamisesta ja me kaikki elämme sen paineen ja vastuun alla. Minä haluan päästä Eurooppa-liigassa kahdeksan parghaan joukkoon. Se on seuraava haaste, Gerrard totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!