Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

"Kolme maalia on aina hyvä, luojan kiitos hän teki sen tänään" - Der Bomberin ennätys Lewandowskin ulottuvilla

7.03.2021 - 10:30:00


Bayern München ei antanut vastustajan vahvan alun lamaannuttaa itseään jalkapallon Saksan Bundesliigan klassikko-ottelussa lauantaina. Ja tietenkin Bayernia auttoi eräs Robert Lewandowski. Münchenin suurseura löi illan päätteeksi Borussia Dortmundin kotonaan 4-2.

Joku olisi voinut veikata 10 minuutin kohdalla, että Bayernille käy kalpaten. Dortmund johti siinä vaiheessa 2-0 Erling Braut Haalandin maaleilla.

Haalandista kohisee koko jalkapallomaailma. Mutta Lewandowski on kuitenkin toistaiseksi maalintekijoiden kuningas Bundesliigassa. Puolalainen tasoitti kahdella maalillaan jo ennen taukoa ja täydensi hattutemppunsa toisella jaksolla juuri ennen täyttä aikaa.

- Kolme maalia on aina hyvä, luojan kiitos hän teki sen tänään, Bayernin valmentaja Hansi Flick totesi seuran verkkosivuilla.

Lewandowskilla on nyt kasassa 31 osumaa. Se on kaikkien aikojen paras saldo Bundesliigassa 24 kierroksen jälkeen.

Yhden kauden maaliennätys 40 on Gerd Müllerin nimissä. "Der Bomber" teki sen kaudella 1971-72.

Ennätyksen rikkominen on mahdollista. Mutta tärkeämpää on Bundesliigan mestaruus. Sarjataulukon piikkipaikalla porskuttavalla Bayernilla on vain kahden pisteen kaula RB Leipzigiin.

- Lewandoswkille on tärkeää, että joukkue menestyy. Jos ennätys rikkoontuu siinä sivussa, niin sitä hauskempaa, Mutta joukkue tulee etusijalla, Flick kertoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!