Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Pukki tällä kertaa tuhlaajapoikana - "Ne paikat, joista meidän olisi pitänyt maalata olivat pitkälti Teemun"

4.03.2021 - 9:40:00


Teemu Pukki ei päässyt maalin makuun jalkapallon Englannin Championshipissa keskiviikkona, mutta se ei estänyt Norwichin voittoa. Norwich löi Championshipin kärkikamppailussa Brentfordin kotonaan 1-0.

Emi Buendia teki ottelun ainoan maalin 26. minuutilla.

- Me kohtasimme yhden tämän liigan parhaista joukkueista, saimme taas kolme sarjapistettä ja tulimme muutaman pisteen lähemmäksi tavoitettamme. Se oli ansaittu voitto, siitä ei ole mitään epäilystä, Norwichin manageri Daniel Farke kommentoi seuran verkkosivuilla.

Pukilla oli tilaisuutensa jatkaa viime aikojen upeaa maalitehtailuaan, mutta suomalaistähden ruuti oli tällä kertaa märkää. Hän missasi kaksi loistopaikkaa.

- Olin hieman huolissani, koska emme käyttäneet paikkojamme. Teemu oli nokikkain maalivahdin kanssa ja minulla oli sellainen tunne, että meidän olisi pitänyt johtaa 2-0 tai 3-0. Ne paikat, joista meidän olisi pitänyt maalata olivat pitkälti Teemun, Farke sanoi.

Valioliigaan takaisin menossa oleva Norwich johtaa Championshipia nyt 10 pisteen turvin ennen Brentfordia ja Watfordia. Kaksi ottelua vähemmän pelannut Swansea on 11 pisteen päässä Norwichista.

- Olisin mielummin ottanut hieman selvemmän voiton ja enemmän maaleja, mutta 1-0 -voitto, nollapeli ja kolme pistettä lisää, niin olen aika tyytyväinen, Farke totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!