Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

"Seksi-Ollin" upea saksipotku Chelsean voittomaali, Bayern München murskasi Mestarien liigassa

23.02.2021 - 23:52:00


Jalkapallon Mestarien liigassa pelattiin kaksi neljännesvälierien ensimmäistä osaa tiistaina. Mielenkiinto kohdistui Bukarestiin, missä kohtasivat Atletico Madrid ja Chelsea.

Diego Simeone teki ottelussa ammattivirheen ja Chelsea voitti ensimmäisen osan elintärkeällä vierasmaalilla 1-0.

Atletico Madridin lähestysmistapa otteluun oli suorastaan hämmentävä. Simeone lähti otteluun pelkästään puolustamaan ja tätä voidaan pitää jonkinlaisena ammattivirheenä.

Chelsea hallitsi jo avausjaksoa, mutta lopulta toisella jaksolla se sai palkinnon.

Pallo keskitettiin boksiin ja Olivier "Seksi-Olli" Giroud laukoi pallon upealla saksipotkulla verkkoon. Osuma hylättiin aluksi paitsiona, mutta VAR-tarkistus kertoi, että pallo kimposi Atleticon pelaajan kautta ranskalaiselle, joten paitsiota ei tilanteessa ollut. Maali syntyi pelin 68. minuutilla.

Osuma jäi voittomaaliksi ja näin Simeonen valitsema ylivarovainen taktiikka löi pahasti näpeille.

Illan toisessa neljännesvälierässä Bayern München murskasi Lazion 4-1 ja ratkaisi otteluparin käytännössä jo avausosassa. Robert Lewandowski, teinitähti Jamal Musiala sekä Leroy Sane veivät Bayernin jo avausjaksolla 3-0-johtoon ja näin toisesta jaksosta tuli pelkkää kosmetiikkaa.

Lewandowski teki ottelussa historiaa. Hän teki jo 72. maalinsa Mestarien liigassa ja nousi kaikkien aikojen maalipörssissä jo sijalle kolme ohi espanjalaislegenda Raulin. Lewandowskin edellä ovat kilpailun kaikkien aikojen maalipörssissä enää vain Cristiano Ronaldo sekä Lionel Messi.

Teksti Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!