Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Rajusti velkaantuneen FC Barcelonan kassa ammottaa tyhjyyttään: pelaajat eivät ole saaneet palkkojaan - konkurssiuhka on todellinen

26.01.2021 - 17:15:00


FC Barcelonan karmaisevat taloudelliset vaikeudet ovat johtaneet nyt myös siihen, että pelaajien palkat laahaavat tällä hetkellä pahasti sovittua aikataulua jäljessä.

Espanjalaismediat uutisoivat jo marraskuussa, että katalonialaisjättiä uhkaa pahimmassa tapauksessa jopa konkurssi. Pelaajat tulivat tuolloin talkoisiin mukaan ja suostuivat palkkaleikkauksiin, mutta tuskinpa kukaan heistä osasi odottaa silti tätä.

Cadena Cope näet uutisoi, että Barcelona ei ole pystynyt maksamaan pelaajilleen palkkaa joulukuussa. Kyse on isosta potista, sillä pelaajille palkka maksetaan vuosittain kahdessa erässä, eli kesä- ja joulukuussa.

Lähteen tietojen mukaan FC Barcelona on luvannut pelaajilleen, että palkat kuitataan helmikuussa. Siis kaksi kuukautta sovittua myöhässä. Se jää nähtäväksi.

Espanjalaislehti El Mundo näet väittää, että FC Barcelona keikkuu yhä konkurssin partaalla. Seuralla on velkaa 1,173 miljoonaa. Erityisen huolestuttavaksi tilanteen tekee se, että kyseisestä summasta peräti 730 miljoonaa euroa on lyhytaikaista velkaa.

Barcelona majailee tällä hetkellä La Ligassa kolmantena. Kärjessä jyräävällä ja yhden ottelun vähemmän pelanneella Atletico Madridilla on tosin koossa jo kymmenen pistettä enemmän. Real Madridilla on puolestaan kolmen pisteen etu Barcelonaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!