Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Huolimaton ja surkea Chelsea hävisi taas Valioliigassa - Frank Lampardin päivät luetut?

19.01.2021 - 23:44:00


Frank Lampard saattoi hyvinkin valmentaa viimeisen pelinsä Chelseassa tiistaina, kun joukkue hävisi vieraskentällä Leicesterille 0-2-lukemin.

Jo ennen ottelua oli spekuloitu sillä, että Chelsean seurajohdon kärsivällisyys loppuu Lampardin suhteen lopullisesti, mikäli lontoolaiset eivät pysty kaapimaan voittoa tiistain ottelusta.

Ottelu Leicesteriä vastaan lähti Chelsean kannalta heti alussa väärille urille.

Chelsea sai otteluun varsin synkän alun, kun Wilfred Ndidi laukoi komeasti tolpan kautta pallon verkkoon jo pelin 6. minuutilla.

Chelsea sai tilaisuutensa jakson lopulla, kun Mason Mount sai todella hyvästä paikasta vapaapotkun, mutta Mountin laukaus leijaili selvästi yli maalin. Tilanteessa oli myös rangaistuspotku lähellä, mutta tilanne tarkastettiin VAR-tuomarilta ja rike tapahtui niukasti boksin ulkopuolella.

Tästä ei kauaa mennyt, kun Leicester siirtyi jo ratkaisevasti 2-0-johtoon. Chelsea puolusti lepsusti ja James Maddison pääsi iskemään 2-0.

Toinen jakso ei tilannetta enää muuttanut.

Frank Lampardin ryhmä oli huolimaton ja puolustussuuntaan läpi illan heikko. Jopa yksinkertaiset syötötkin menivät lontoolaisilta usein vihkoon.

Chelsea törsäsi kesän siirtomarkkinoilla yli 200 miljoonaa puntaa uusiin pelaajiin, mutta Lampard ei ole osannut heitä käyttää. Esimerkiksi Kai Havertz pelasi Leverkusenissa kärjessä, mutta Lampard on muokannut hänestä kasipaikan pelaajan. Tätä voidaan pitää merkittävänä ammattivirheenä.

Leicester nousi 38 pisteeseen ja kohosi samalla sarjan kärkeen ohi Manchester Unitedin. Chelsea on vasta sijalla kahdeksan.

Tiistain toisessa ottelussa West Ham jatkoi voittoputkeaan kaatamalla West Bromwichin 2-1. Hammers on voittanut nyt jo kolme peliä putkeen.

Teksti Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!