Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Sport: Real Madridin pukuhuoneessa kuohuu - Zinedine Zidane ja pelaajat sotajalalla

3.12.2020 - 12:57:26


Katalonialaismedia Sport pitää jo täysin selviönä sitä, että Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane saa potkut viimeistään siinä vaiheessa, jos Mestarien liigassa todella tukalaan tilanteeseen ajautunut Los Blancos ei pysty selvittämään tietään 16 parhaan joukkoon.

Sportin tietojen mukaan Realin pukuhuoneessa kuohui puolin ja toisin keskiviikkona ukrainalaiselle Shahtar Donetskille 2-0 -numeroin hävityn ottelun jälkimainingeissa.

Real Madrid on Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksella pakkovoiton edessä mennäkseen jatkoon. Joukkueen sisäinen ilmapiiri kielii kuitenkin kaikesta muusta.

Sport väittää, että Zidane on menettänyt lopullisesti luottamuksensa muutamiin pelaajiinsa, mikä heijastuu nyt kaikkeen tekemiseen.

Lähde nimeää kyseisiksi pelaajiksi Eden Hazardin, Rodrygon, Vinicius Juniorin ja Martin Odegaardin. Lisäksi Zidanen kerrotaan olevan tyytymätön myös kokeneemman kaartin ja heistä ensisijaisesti Toni Kroosin ja Marcelon asenteeseen.

Zidanen mahdolliseksi seuraajaksi on vahvimmin tyrkyllä Mauricio Pochettino, joka sai reilu vuosi sitten potkut Tottenhamista.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

Wayne Gretzky 60 vuotta tänään

26.1.2021 13:32:57