Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Onko Ole Gunnar kuulolla? Brittilehti ehdotti miten ManU "voisi avata koko potentiaalinsa"

24.11.2020 - 17:29:45


Manchester United jatkaa urakkaansa Mestarien liigassa tiistaina.

ManU kohtaa turkkilaisen Basaksehirin.

ManU:lla on turkkilaisille maksettavana kalavelkoja, sillä joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi turkkilaisten voittoon.

ManU:a on kritisoitu tämän kauden aikana paljon ja erityisesti manageri Ole Gunnar Solksjär on saanut kritiikkiä. Hänelle on ehditty huhuilemaan jo potkuja.

Brittilehti Daily Mail on ottanut kuitenkin asiaan toisenlaisen lähestymistavan. Lehti pohtii, miten ManU saisi mitattua potentiaalinsa ulos ja samalla Solksjär pystyisi pitämään työpaikkansa.

Brittilehden lääke on yksinkertainen. Se ehdottaa, että ManU vaihtaisi ryhmityksekseen 4-3-3 ja laittaisi Edinson Cavanin kärkeen. Laidoille tulisivat Marcus Rashford ja Anthony Martial. Pelinrakentajana olisi Bruno Fernandes kolmikon takana ja hänen tukenaan Donny Van De Beek sekä Nemanja Matic.

Tällä koostumuksella ManU voisi olla lehden mukaan "huomattavasti vaarallisempi ja avata koko potentiaalinsa". Daily Mail kuitenkin huomautti, ettei ManU:n kannata lähteä etukäteen heikompaa Basaksehiriä vastaan pelaamaan tuolla tavoin.

Teksti Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

Wayne Gretzky 60 vuotta tänään

26.1.2021 13:32:57