Mainos: Joulukalenterissa ilmaisvetoja ja voitontehostajia - Uusi tarjous joka päivä!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liverpoolin Jürgen Klopp tuohtui toimittajan kysymyksestä: ”En voisi vähemmän välittää!”

20.11.2020 - 18:09:58


Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp on turhautunut mies. Raju loukkaantumissuma rassaa Poolia ja Kloppin ajatukset ovat juuri tällä hetkellä aivan muussa, kuin Valioliigan mestaruudessa.

Liverpoolin avainpelaajat Virgil van Dijk, Joe Gomez ja Jordan Henderson ovat kaikki sairastuvalla. Lisäksi otteluruuhka on melkoinen.

Kloppilta udeltiin, kuinka monta pistettä Valioliigan mestaruus tällä kaudella edellyttää. Kysymys sai saksalaisen tuohtumaan.

- Anteeksi, että sanon tämän, mutta en voisi siitä tällä hetkellä vähemmän välittää!, Klopp latasi Daily Mail-lehdelle.

- Ei näytä siltä, että joku saavuttaa 100 pistettä tällä kaudella, joka on neljä viikkoa normaalia lyhyempi, mutta pelejä on yhtä paljon. En usko, että se on mahdollista. Jopa 87 pistettä näyttää kaukaiselta, Klopp jatkaa.

Kloppia pännii selvästikin eniten tähtitoppari Van Dijkin tilanne. Evertonin maalivahti Jordan Pickford teloi Van Dijkin käsittämättömällä ulostulollaan leikkauspöydälle lokakuussa.

- Van Dijkin tilanne ei johtunut ottelun intensiteetistä. Se johtui yhden henkilön (Pickford) erittäin oudosta ratkaisusta. Sitä on vaikea käsitellä, Klopp muotoilee vihaisena.

Liverpool on sarjassa kahdeksan kierroksen jälkeen kolmantena. Liverpool isännöi sunnuntaina liigassa tällä hetkellä kärkipaikkaa hallussaan pitävää Leicesteriä. Leicesterillä on koossa piste Tottenhamia ja Liverpoolia enemmän.

- Jos voitamme mestaruuden tänä vuonna, niin se on rehellisesti sanottuna suuri saavutus. Kenties se suurin. Tämän vuoksi rakastan Valioliigaa: täällä on niin monta mestaruudesta taistelevaa joukkuetta, Klopp tähdentää.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toppari tyrmää Liverpool-huhut

3.12.2020 10:52:11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Peliuutiset