Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Julma arvio tähtipelaajasta - Interin legenda: ”Tulee olemaan aina ongelma”

17.10.2020 - 22:22:54


Inter Milanin pelaajalegendoihin lukeutuva Giuseppe Bergomi on ehdottomasti sitä mieltä, että hänen seuransa tulisi päästä mahdollisimman pian eroon tanskalaistähti Christian Eriksenistä.

Eriksen siirtyi Tottenhamista viime tammikuussa Interiin neljän ja puolen vuoden mittaisella sopimuksella. Eriksen lukeutui Englannin Valioliigan tähtikaartiin, mutta sädekehä on hiipunut saapasmaan kentillä.

- Hän ei ole ensimmäinen pelaaja, joka on loistanut Valioliigassa, mutta jolla on ollut ongelmia Serie A:ssa, kuten Gianfranco Zolalla ja Dennis Bergkampilla. Eriksen tulee olemaan aina ongelma Interille, Bergomi lataa Radio Deejaylle.

Inter kohtasi lauantaina pelatussa Milanon derbyssä AC Milanin. AC Milan voitti ottelun 2-1. Zlatan Ibrahimovic viimeisteli Milanin molemmat maalit.

- Antonio Conte (valmentaja) tietää parhaiten vastauksen, mutta meidän tulee kysyä itseltämme, onko Eriksenillä todella kykyä dominoida Serie A:ssa. En ole ollut koskaan vakuuttunut siitä. Nicolo Barella on Interin tämän hetken paras keskikenttäpelaaja. Eriksen voi olla vain korvaava vaihtoehto, Bergomi sivaltaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

La Ligassa vaihtui kärkijoukkue

25.10.2020 23:50:12