Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Bayern München toisen kerran Super Cupin valtias - "Meillä on voittajan mentaliteetti vaikka emme olisi parhaimmillamme"

25.9.2020 - 05:45:16


Bayern München juhlii seuran historian toista jalkapallon UEFA Super Cupin voittoa. Münchenin suurseura löi torstaina Sevillan jatkoajalla 2-1. Ottelu pelattiin Budapestissa reilun 15,000 katsojan edessä.

Vaihtomies Javi Martinez pukkasi Bayernin voittomaalin 104. minuutilla.

- Vaikka pelaisin vain 10 tai 15 minuuttia, niin yritän auttaa joukkuetta ja tein sen tänään maalillani. Olen todella iloinen, kun voitin tämän pokaalin toisen kerran. Tein maalin myös 2013, joten tämä on hieno ilta, Martinez hehkutti Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n verkkosivuilla.

Lucas Ocampos vei Sevillan 1-0 -johtoon rangaistuspotkusta 13. minuutilla. Leon Goretzka viimeisteli Münchenin tasoituksen 34. minuutilla. Bayernilta hylättiin kaksi maalia toisella puoliajalla.

- Olemme niin iloisia. Tämä on uskomatonta. Sevilla oli vaikea vastustaja, olemme niin väsyneitä 120 minuutin päätteeksi. Taistelimme kovaa ja osoitimme joukkueena, että meillä on voittajan mentaliteetti vaikka emme olisi parhaimmillamme, ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Bayernin Thomas Müller reimuitsi.

Super Cupissa kohtaavat Mestareiden liigan ja Eurooppa-liigan edellisen kauden voittajat.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-seurat jonottavat Erik Haulaa

20.10.2020 17:16:27