NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lähteekö Lionel Messi Barcelonasta? Asiantuntijalta varsin vihjaileva näkemys

15.8.2020 - 09:01:08


Puheet Barcelonan megatähti Lionel Messin lähdöstä katalonialaisjätin riveistä nousivat entistä tukevammin tapetille Mestarien liigan puolivälierissä Bayern Münchenille kärsityn nöyryyttävän 8-2 -tappion jälkeen.

Englantilaisen jalkapallon legendoihin lukeutuva Rio Ferdinand lukeutuu ainakin siihen kaartiin, joka uskoo Messin, 33, saaneen nyt lopullisesti tarpeekseen Barcelonan tämän kauden taaperruksesta.

- Haluaako hän viettää jäljellä olevat pelivuotensa nykyisessä seurassa ottaen huomioon Barcelonan esitykset verrattuna muihin joukkueisiin ympäri Eurooppaa, Ferdinand kysyy BT Sportilla.

- Jalkapallo on peli, joka tulee ja menee hyvin nopeasti elämässäsi. Joten haluaako hän kamppailla titteleistä vielä kahden seuraavan vuoden aikana, jolloin hänellä on edelleen valta vaikuttaa omalla tavallaan peleihin, Ferdinand jatkaa vihjailevasti.

Messin sopimuksessa on pykälä, joka mahdollistaa hänen lähtönsä Barcelonasta kunkin kauden jälkeen. Messi on yhdistetty siirtopuheissa ensisijaisesti Inter Milaniin ja Manchester Cityyn. Ja nimenomaan tässä järjestyksessä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Barcelona myi 40 miljoonalla

23.9.2020 14:11:03