NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tänään kuolinilmoituksissa: Nykyinen Barca-ryhmä - "Minä lähden ensimmäisenä, jos uutta verta tarvitaan"

15.8.2020 - 07:15:15


FC Barcelona tietää nyt suunnilleen, miltä Brasilian maajoukkueen pelaajista tuntui kesällä 2014. Bayern München jyräsi perjantaina Barcelonan jalkapallon Mestareiden liigan neljännesfinaaleissa lukemin 8-2.

- Tämä on ollut todella, todella rankka ilta. Olen pahoillani fanien, seuran jäsenten, pelaajien ja kaikkien puolesta, Barcelonan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu sanoi seuran verkkosivuilla.

Saksa murskasi Brasilian MM-välierässä 7-1. Se ottelu pelattiin Brasiliassa, Belo Horizontessa. Tällä kertaa futismurha suoritettiin puolueettomalla kentällä Lissabonissa.

- Joitain päätöksiä on jo tehty, muita tulee seuraavien päivien aikana. Meidän täytyy tehdä päätöksiä sen jälkeen, kun asiat ovat rauhoittuneet, Bartomeu jatkoi.

Nyt väsätään hautakirjoituksia nykyiselle Barca-miehistölle.

- Toivottavasti tästä on jotain hyötyä. Nyt jokaisen täytyy katsoa itseään peilistä. Seura tarvitsee muutoksia. En osoita sormella ketään. Kukaan ei ole turvassa. Minä häivyn, jos uutta verta tarvitaan. Minä lähden ensimmäisenä, Barcelonan toppari Gerard Pique julisti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Barcelona myi 40 miljoonalla

23.9.2020 14:11:03