NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Robert Taylorin joukkue sai peräsimeensä huippuvalmentajan – hyvin kautensa aloittanut huuhkajapelaaja tiputettiin heti avauksesta

11.8.2020 - 14:58:57


Suomen miesten jalkapallomaajoukkueessa pelaavan Robert Taylorin seurajoukkueen Brannin alkukausi on ollut vaikea Norjan liigassa.

Keskinkertaiset otteet johtivat lopulta päävalmentaja Lars Arne Nilsenin potkuihin. Nilsenin tilalle seura palkkasi nimekkään Kåre Ingebrigtsenin, joka on Norjan huippuvalmentajia.

Viimeksi Ingebrigtsen oli luotsannut Kyproksen liigan mahtiseuraa APOELia, joka on niittänyt menestystä myös eurokentillä. Norjassa Ingebrigtsen on toiminut pitkään muun muassa suurseura Rosenborgin peräsimessä.

Ingebrigtsenin palkkaamisella olikin positiivinen vaikutus Branniin, joka pelasi maanantaina ensimmäistä kertaa uuden pääluotsinsa alaisuudessa. Brann kohtasi Molden vieraissa ja nappasi 2-1-voiton.

Taylorille ilta oli kuitenkin osittainen pettymys, sillä Ingebrigtsen tiputti suomalaisen joukkueen avauskokoonpanosta. Taylor on ollut alkukaudella Brannin parhaimpia pelaajia, ja hän olikin aloittanut tällä kaudella vasta yhden ottelun vaihdossa. Avauksessa hänet oli nähty 11 kertaa.

Ingebrigtsen päästi Taylorin kuitenkin kentälle toisella puoliajalla. Taylor pelasi lopusta vartin.

Brann nousi voittonsa myötä Norjan liigan seitsemänneksi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!