NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Wolverhampton on painellut karsinnasta kahdeksan parhaan joukkoon - "Matka on ollut pitkä, tänään teimme siitä sen arvoista"

7.8.2020 - 07:45:15


Wolverhampton eteni jalkapallon Eurooppa-liigassa kahdeksan parhaan joukkoon torstaina. Kotikentällään pelannut Wolves kukisti kreikkalaisen Olympiakosin 1-0. Wolves meni jatkoon yhteismaalein 2-1.

Wolves aloitti yhä menossa olevan urakkansa Eurooppa-liigassa toiselta karsintakierrokselta heinäkuussa 2019.

- On jännittävää olla kahdeksan parhaan joukossa. Matka on ollut pitkä. Tänään teimme siitä sen arvoista. Jalkapallo antaa hyviä ja pahoja hetkiä, mutta kilpaileminen on niin nautinnollista. Tästä nämä pojat tykkäävät, he tykkäävät pelata jalkapalloa, Wolverhamptonin manageri Nuno Espirito Santo hehkutti seuran verkkosivuilla.

Raul Jimenez teki ottelun ainoan maalin rangaistuspotkusta 8. minuutilla.

- Me nousimme Valioliigaan vasta viime kaudeksi (nousu keväällä 2018) ja nyt olemme Eurooppa-liigan neljännesfinaaleissa. Haluamme jatkossakin saavuttaa tällaisia asioita, Jimenez sanoi Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n verkkosivuilla.

Wolverhampton kohtaa neljännesfinaaleissa espanjalaisen Sevillan tiistaina. Ottelu pelataan Saksan Duisburgissa.

- Sevilla on iso seura, jolla on nimekkäitä pelaajia ja hyvä manageri (Julen Lopetegui). Se on iso haaste meille, joten sitoudutaan siihen ja haastetaan itsemme, Nuno vaati.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!