Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Pukille tuli vastuuta vain reilut 10 minuuttia - Chelsealle arvokas voitto

15.7.2020 - 00:11:41


Jalkapallon Englannin Valioliigan tiistai-illan ainoassa ottelussa kohtasivat Chelsea ja Norwich City.

Chelsea otti ottelusta 1-0-voiton ja kohenteli asemiaan taistelussa viimeisestä Mestarien liiga-paikasta.

Chelsea hallitsi ottelua selvästi ja Norwich Cityllä ei käytännössä maalipaikkoja ollut. Chelsea-vahti Kepa Arrizabalaga ei joutunut torjumaan kertaakaan.

Norwich kuitenkin puolusti tiiviisti ja teki näin Chelsean hyökkäyspelistä vaikeaa. Yhden maalin lontoolaiset kuitenkin tekivät ja se riitti voittoon. Ensimmäisen jakson lopulla Christian Pulisic keskitti boksiin ja Olivier Giroud puski pallon komeasti verkkoon.

Toisella jaksollakaan juuri mikään ei muuttunut. Chelsea piti ottelun tiukasti hallussaan. Teemu Pukki otettiin vaihdosta sisään 79. minuutilla, mutta suomalainenkaan ei joukkuettaan pystynyt auttamaan. Paljon kertoo sekin, että Pukki koski vaihdosta sisään tulonsa jälkeen palloon ensi kertaa vasta 11 minuuttia myöhemmin.

Chelsea nousi 63 pisteeseen ja jatkaa Valioliigassa kolmantena. Sen ero neljäntenä olevaan Leicesteriin on nyt neljä pistettä. Myös viidentenä oleva Manchester United on nyt neljän pisteen päässä.

Norwich Cityn putoaminen sarjasta on jo varmistunut.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!