Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lähteet: Chelsean hankintalistalla kovan luokan maalivahteja

14.7.2020 - 12:46:08


Valioliigan mahtiseura Chelsea yrittää etsiä siirtomarkkinoilta uutta ykkösmaalivahtia Kepa Arrizabalagan pelattua alle odotusten.

Kepa saapui seuraan kesällä 2018 maailmanennätyssummalla, kun lontoolaiset pulittivat miehestä 80 miljoonaa euroa. Nyt Chelsea haluaa hänestä eroon ja hankkia tilalle uuden kovan luokan veskarin.

The Athletic -sivusto kertoo, että Chelsean yksi vaihtoehdoista on Ajaxin tähtivahti Andre Onana, jonka hintalappu on noin 30 miljoonaa euroa. Lähteen mukaan Onana on halukas siirtymään Valioliiga-nurmille.

Mirror-lehti puolestaan kertoo, että Chelsea on myös Atletico Madridin Jan Oblakin perässä. Lehti sanoo, että seurat saattavat päätyä vaihtokauppaan, jossa Oblak siirtyy Lontooseen ja Kepa Madridiin. Kepan lisäksi Atletico saisi kaupassa ison rahallisen korvauksen.

Chelsea on tällä hetkellä Valioliigan kolmantena. Joukkueen suurimpiin huolenaiheisiin on kuulunut oman pään peli, sillä lontoolaiset ovat päästäneet tällä kaudella 49 osumaa sarjaotteluissa. Valioliigan top 10 -joukkueista yksikään ei ole päästänyt enempää maaleja kuin Chelsea.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!