Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestarien liigan loppupeleihin valmistautuva PSG palasi tositoimiin kuukausien tauon jälkeen

14.7.2020 - 10:18:58


Ranskalainen jalkapallojätti PSG palasi tositoimiin maanantaina, kun pariisilaiset kohtasivat harjoitusottelussa Le Havren.

Ranskan kakkostasolla pelaava Le Havre oli odotetusti selvä vastaantulija, kun Neymar, Kylian Mbappe ja kumppanit veivät PSG:n 9-0-voittoon.

Otteluun päästettiin myös yleisöä, ja paikalla olikin 5000 katsojaa.

- Ei ole helppoa palata neljän kuukauden tauolta, mutta joukkueemme oli hyvin keskittynyt ja rauhallinen. Pelaajat ovat innoissaan, kun he saavat taas olla yhdessä, hehkutti PSG-luotsi Thomas Tuchel Ligue 1:n verkkosivuilla.

Ranskassa ei oltu pelattu ainuttakaan jalkapallo-ottelua sitten maaliskuun, jolloin koronavirustilanne laittoi urheilun jäihin. Ranskan liiga päätti toukokuussa, ettei kautta pelata loppuun. Monissa muissa maissa, kuten Englannissa, Saksassa, Italiassa ja Espanjassa päätettiin pelata kaudet loppuun kesän aikana.

PSG halusi palata tositoimiin mahdollisimman nopeasti, sillä joukkue pelaa elokuussa Mestarien liigassa, joka laitettiin muiden sarjojen tapaan tauolle maaliskuussa. Mestarien liigan kausi pelataan loppuun turnausmuotoisena Portugalissa. PSG kohtaa puolivälierissä italialaisen Atalantan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!