Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Norwich City teki hyvin kyseenalaisen ennätyksen - Teemu Pukin joukkue saattaa olla kaikkien aikojen surkimus Valioliigassa

11.7.2020 - 18:30:34


Lauantai vahvisti lopullisesti sen, joka on tiedetty jo jonkin aikaa: Norwich City putoaa ensi kaudeksi sarjaporrasta alemmas Valioliigasta.

Norwichin putoaminen vahvistui lauantaina ihan matemaattisestikin, kun West Ham United murskasi seuran 4-0. Michail Antonio iski lontoolaisten kaikki neljä maalia.

Samalla Norwich teki kyseenalaista seurahistoriaa. Se hävisi ensi kertaa 118-vuotisen historiansa aikana kahdeksan kilpailullista ottelua putkeen.

Norwich on pelannut nyt koronatauon jälkeen Valioliigassa kuusi ottelua ja hävinnyt ne kaikki käsittämättömän surkealla maalierolla 1-15.

Norwich teki lauantaina myös toisenlaisen kyseenalaisen ennätyksen. Siitä tuli ensimmäinen joukkue Valioliigan historiassa, joka pudonnut kilpailusta viisi kertaa. Ennen tätä Kanarianlinnut olivat pudonneet pääsarjasta vuosina 1995, 2005, 2014 ja 2016.

Norwichin suomalaistähti Teemu Pukkikaan ei saa kaudesta puhtaita papereita. Pukki on ampunut tällä kaudella Valioliigassa hienosti 11 maalia, mutta vain kaksi niistä on syntynyt tämän vuoden puolella. Yksi ongelma on ollut se, ettei Pukille ole saatu riittävän laadukasta tarjoilua aikaiseksi.

Norwich Cityn putoaminen ei ollut yllätys. Lähes kaikissa kausiennakoissa joukkueen uskottiin lähtevän pikana takaisin Mestaruussarjaan.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!