Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Seura vaihtumassa? Lionel Messi keskeytti sopimusneuvottelut Barcelonan kanssa

3.7.2020 - 08:35:24


Lionel Messin ja Barcelonan väliset jatkosopimusneuvottelut ovat keskeytetty argentiinalaisen supertähden toimesta.

Asiasta kertoo espanjalainen radiokanava Cadena Ser.

Lähteen mukaan Messi on kyllästynyt Barcelonan seurajohdon toimiin. Hyökkääjä on hermostunut häneen kohdistuneisiin syytösten takia, ja hän ei ole tyytyväinen Barcelonan kykyyn rakentaa joukkuetta.

Tällä hetkellä Barca on La Ligan toisena neljän pisteen päässä kärjestä. Joukkue on pelannut koronatauon jälkeen kuusi ottelua, joista se on voittanut vain kolme. Sarjaykkönen Real Madrid on voittanut kaikki kuusi otteluaan.

Messin nykyinen sopimus päättyy ensi kesänä, ja hänen on uskottu sorvaavan vuoteen 2023 kestävän jatkopahvin. Tällä erää se on kuitenkin kaikkea muuta kuin varmaa.

Vuodesta 2001 lähtien Barcelonaa edustanut Messi jättänee Barcan joko tänä kesänä tai ensi talvena, mikäli hän ei aio tehdä seuran kanssa jatkosopimusta. Jos Messi vaihtaa seuraa ensi kesänä vapaana agenttina, ei Barcelona saa hänestä minkäänlaista korvausta.

Monta kertaa maailman parhaaksi pelaajaksi valittu Messi on voittanut Barcelonan paidassa 10 La Ligan mestaruutta ja neljä Mestarien liigan mestaruutta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!