Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Huuhkajien Rasmus Karjalainen kärsi isosti koronavirustilanteesta – "Avauspaikka olisi ollut suurella todennäköisyydellä minun myös kauden ratkaisuotteluissa"

2.7.2020 - 14:17:47


Viime kesänä KuPSista hollantilaiseen Fortuna Sittardiin siirtynyt Rasmus Karjalainen harmittelee koronavirustilanteesta johtunutta kauden ennenaikaista päättämistä, sillä Suomen maajoukkueen hyökkääjä oli päässyt hyvään lentoon Hollannin liigassa.

Karjalaisen debyyttikausi oli kaksijakoinen, sillä alku meni opetteluun, mutta talvella rooli alkoi kasvaa. Koronavirustilanne päätti Hollanin liigan maaliskuussa, ja samalla katkesi huuhkajataiturin hyvä putki.

- Olin juuri saanut taisteltua itselleni ykköshyökkääjän paikan joukkueessa, ja avauspaikka olisi ollut suurella todennäköisyydellä minun myös kauden ratkaisuotteluissa, mutta toisin kävi, Karjalainen harmittelee Palloliiton verkkosivuilla.

- Sopeutuminen uusiin kuvioihin vei sellaiset puoli vuotta ja pikkuhiljaa raivasin tieni joukkueen avauskokoonpanoon.

Karjalainen sai viime kaudella tililleen 15 sarjaottelua, joissa syntyi yksi osuma. Ensi kaudella vastuuta ja tehoja pitäisi tulla enemmän, sillä Karjalainen on harjoitellut kovasti koronatauon aikana.

- Testitulokseni kertovat, että olen hyvässä kunnossa joukkueharjoittelun alkaessa, hän uskoo.

- Näytin, että pärjään täällä, takana on hyvä treenijakso Oulussa sekä kolmen viikon loma. Minä olen valmis aloittamaan joukkueharjoitukset.

Fortuna palaa sorvin ääreen ensi viikolla. Uusi kausi käynnistynee kuitenkin vasta syyskuussa.

Hollannin liiga oli yksi maailman harvoista kovista jalkapallosarjoista, jotka päättivät kautensa maaliskuussa. Hollannin ohella saman päätöksen tekivät Belgian ja Ranskan liigat.

Lue koko haastattelu täältä: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/rasmus-karjalainen-valmiina-uuteen-kauteen-hollannissa


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!