Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaistoppari on jättämässä Hollannin kentät – "En panisi pahakseni kokea myös jalkapallon pelaamista jossain toisessa maassa"

2.7.2020 - 10:28:45


Suomalaisjalkapalloilija Richard Jensen saattaa jättää Hollannin nurmet.

24-vuotiaasta topparista tuli heinäkuun alussa vapaa agentti, kun hänen sopimuksensa päättyi Roda JC:n kanssa. Miehen seura tulee vaihtumaan kesän aikana ja ehkä myös maa.

- Hieman tuntuu siltä, että Hollanti olisi nyt nähty, joten en panisi pahakseni kokea myös jalkapallon pelaamista jossain toisessa maassa. Kaikki on kuitenkin tällä hetkellä auki, olemme viisaampia kaiken suhteen loppukesästä, Jensen sanoi Palloliiton verkkosivuilla.

- Olen heinäkuun alusta lähtien ns. vapaa agentti, joten nyt on aika suunnitella seuraava steppi siten, että se palvelisi urheilullisesti mahdollisimman hyvin tulevaisuuttani jalkapalloilijana.

Jensen on pelannut Hollannissa vuodesta 2012 lähtien. Lahjakas puolustaja siirtyi tuolloin FC Twenten akatemiaan, ja hän pääsi pelaamaan myös seuran edustusjoukkueessa Hollannin liigassa. Kaksi viime kautta ovat kuluneet maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Rodan paidassa.

Jensen toimi nuorempana Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen kapteenina.

Topparin pikkuveli Fredrik Jensen pelaa Saksan Bundesliigassa FC Augsburgissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!