FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Pukin valmentaja puolustautuu rajulta kritiikiltä - ”Kukaan ei ole korvaamaton, meillä ei ole Lionel Messiä joukkueessamme”

1.7.2020 - 10:40:07


Jalkapallon Englannin Valioliigan jumboksi tukevasti jämähtäneen Norwichin saksalainen päävalmentaja Daniel Farke on saanut paljon ja rajuakin kritiikkiä osakseen sen jälkeen, kun hän ei kelpuuttanut Teemu Pukkia, Todd Cantwellia ja Emi Buendiaa avauskokoonpanoon ottelussa Evertonia vastaan.

Farke puolustautuu nyt kritiikiltä sopivasti tänään Lontoossa pelattavan Arsenal-ottelun alla.

- Tarvitsemme kaikki pelaajiamme. He tietävät, että heillä on tukeni. Kaikella kunnioituksella pelaajiani kohtaan, kukaan ei ole korvaamaton. Meillä ei ole Lionel Messiä joukkueessamme. Meillä on hyviä pelaajia, hyviä hahmoja, mutta tarvitsemme yhtenäisyyttä, Farke toteaa Eastern Daily Press-lehdelle.

Pukin, Buendian ja Cantwellin odotetaan kaikkien olevan avauskokoonpanossa tänään Lontoossa. Farke ei sitä vielä tässä vaiheessa tosin vahvista.

- Todd, Emi ja Teemu ovat olleet uskomattoman tärkeitä meille, mutta jos olet rehellinen, et sano, että meillä on yksi pelaaja, jota ilman emme voi voittaa jalkapallo-ottelua, Farke muotoilee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!