NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lukas Hradeckyn Leverkusenille erinomainen alku - sitten tuli tylyä kyytiä!

6.6.2020 - 17:17:39


Suomen maajoukkueen ja Bayer Leverkusenin ykkösmaalivahti Lukas Hradecky on lauantaina loistavassa näyteikkunassa, kun Leverkusen kohtaa Bundesliigassa Bayern Münchenin.

Ottelu on tässä aikaikkunassa koko maailman merkittävin.

Leverkusen sai otteluun loistavan alun. Peliä oli pelattu vasta reilut yhdeksän minuuttia, kun kotijoukkue siirtyi ottelussa 1-0-johtoon.

Julian Baumgartlinger antoi loistavan avaavan syötön ja Lucas Alario karkasi maalintekoon. Tilanne vaikutti livekuvassa paitsiolta, mutta tilanne tarkistettiin VAR-kopista ja tuomio oli selvä: ei paitsiota, vaan maali.

Bayern München kiri kuitenkin ottelussa vielä avausjakson puitteissa tasoihin. 28. minuutilla Leon Goretzka antoi loistavan läpisyötön ja Kingsley Coman karkasi maalintekoon. Hradeckylta ei ollut mahdollisuutta pysäyttää ranskalaisen upeaa vetoa.

Avausjakson lopulla Bayern meni ottelussa jo 2-1-johtoon. Bayern iski terävästi vastaan ja komean syöttörallin päätteeksi Goretzka laukoi pallon verkkoon. Hradecky sai laukaukseen kätensä väliin, mutta ei pystynyt palloa pysäyttämään.

Serge Gnabry oli vielä tämän jälkeen kaksi kertaa läpiajossa. Ensimmäisen Luke vielä komeasti torjui, mutta toista ei enää. Gnabry nosti pallon vastustamattomasti verkkoon ja Bayern johti ottelua jo 3-1. Näistä lukemista lähdetään ottelussa myös tauolle.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!