FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusenille todella karvas ja tyly tappio

26.5.2020 - 23:23:54


Suomen jalkapallomaajoukkueen maalivahti Lukas Hradecky ja hänen edustamansa Bayer Leverkusen kokivat tiistain kierroksella todella karvaan tappion.

Wolfsburg haki vieraista tylyn 4-1-voiton.

Ottelu alkoi kääntyä vieraille jo avausjaksolla.

Ensimmäinen takaiskumaali syntyi ensimmäisen jakson lopulla. Maximilian Arnold lähetti laidalta täydellisen keskityksen vapaapotkusta ja Marin Pongracic puski pallon verkkoon lähietäisyydeltä. Lukella ei ollut mahdollisuuksia torjuntaan.

Toisella jaksolla Wolfsburg jyräsi Leverkusenin lopullisesti. Arnold antoi jälleen läheltä vapaapotkua ja pallo otti pahan kimmokkeen Leverkusenin muurista ja kimposi verkkoon. Peliä oli pelattu tässä vaiheessa vähän reilu tunti.

Vain hetkeä myöhemmin ottelu ratkesi lopullisesti. Joao Victor keskitti, Hradecky arvioi tilanteen väärin ja Renato Steffen puski maalin edestä lukemiksi jo 3-0. Marin Pongracic iski lukemiksi hetkeä myöhemmin jo 4-0, joten Julian Baumgartlingerin 1-4-kavennus oli enää vain laiha lohtu.

Tappio oli Leverkusenille todella karvas sen eurohaaveiden kannalta. Leverkusen jäi 53 pisteeseen ja putosi viidenneksi Bundesliigassa. Wolfsburg nousi 42 pisteeseen ja jatkaa kuudentena. Leverkusenin onneksi myös Borussia Mönchengladbach jäi vain tasapeliin Niklas Moisanderin Werder Bremenin kanssa, joten ero joukkueiden välillä säilyi pienenä. Moisander pelasi Bremenin paidassa täydet 90 minuuttia.

Bundesliigan mestaruus ratkesi käytännössä tiistaina, kun Bayern München kaatoi Borussia Dortmundin Joshua Kimmichin maalilla 1-0 kärkiottelussa. Joukkueiden välinen piste-ero on jo seitsemän pistettä.

Bundesliigan tulokset tiistaina 26.5:
Dortmund-Bayern München 0-1 (0-1)
Bayer Leverkusen-Wolfsburg 1-4 (0-1)
Frankfurt-Freiburg 3-3 (1-1)
Werder Bremen-Borussia Mönchengladbach 0-0

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!