FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Bayern München on selvä suosikki illan huippuotteluun - tässä olennaisimmat tilastot!

26.5.2020 - 17:33:36


Jalkapallon Saksan Bundesliigassa ja koko ammattilaisjalkapallossa pelataan tänään tiistaina suurin ottelu koronatauon jälkeen.

Kello 19.30 Suomen aikaa alkavassa ottelussa kohtaavat Borussia Dortmund ja Bayern München. Ottelu tunnetaan nimellä Der Klassiker eli suomeksi klassikko.

Ottelussa on paljon pelissä. Jos Bayern München voittaa, karkaa se sarjassa sen perässä toisena olevasta Dortmundista jo seitsemän pisteen päähän.

Ei ole liioiteltua sanoa, että Bayern ratkaisisi käytännössä jo Saksan tämän kauden mestaruuden voittaessaan. Dortmundilla ei ole varaa hävitä illan ottelua. Asetelmasta kutkuttavan tekee se, että Borussia Dortmund nousisi voitolla vain pisteen päähän sarjajohtajasta. Se puolestaan tarkoittaisi sitä, että mestaruustaisto olisi vielä täysin auki loppukauden ajan.

Who Scored on vertaillut illan joukkueita. Tilastopoiminnoista voi päätellä vierasjoukkueen olevan selkeä suosikki ottelussa.

Bayernin oletettu avauskokoonpano on tehnyt tällä kaudella 59 maalia, kun taas Dortmundin vastaava lukema on 42. Bayern on ollut myös hyvin vahva vierasjoukkue, sillä se on voittanut kuusi edellistä vierasotteluaan Bundesliigassa.

Borussia Dortmundkin osaa kyllä maaleja tehdä etenkin kotonaan, sillä se on tehnyt vähintään kaksi maalia edellisissä 28 kotipelissään. Toisaalta Dortmundia ei lohduttane tieto, että Bayern on tehnyt sitä vastaan vähintään kaksi maalia yhdeksän kertaa kymmenessä viime pelissä.

Who Scored arvioi, että vierasjoukkue Bayern München voittaa vähintään kahdella maalilla ottelun. Se arvioi ottelun lopputulokseksi 1-3.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!