FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Entinen Saksan maajoukkuemies varoittaa superlupaus Jadon Sanchoa: "Mutta ei sinun täydy tehdä sitä"

26.5.2020 - 16:36:50


Superlupaus Jadon Sancho on ollut oikeastaan koko vuoden ajan siirtohuhujen keskiössä.

Sanchoa on huhuttu muun muassa Englannin Valioliigaan.

Tällä hetkellä Sancho edustaa Bundesliigassa pelaavaa Borussia Dortmundia ja on saanut joukkueessa ison roolin. Saksan entinen maajoukkuemies ja Dortmundin pelaaja Steffen Freund pelkää Sanchon tekevän hätiköityjä päätöksiä.

- Sancho on kyllä valmis pelaamaan Manchester Unitedissa tai Liverpoolissa. Ei tässä siitä ole kyse. Hänen tilastonsa ovat niin vaikuttavat. Niistä näkee, että hän on valmis ottamaan seuraavan askeleen, Freund sanoi TalkSportin mukaan.

- Mutta voisi olla hänelle hyväksi pelata vielä Borussia Dortmundissa vuosi tai kaksi ja saada paljon peliaikaa. Hän on vasta 20-vuotias, joten miksei pelaisi Dortmundissa? Emme puhu nyt mistään Freiburgista tai Paderbornista, vaan Borussia Dortmundista, joka on Euroopan 20 parhaan joukkueen joukossa, Freund jatkoi.

Freundin mukaan muun muassa Luka Jovic on varoittava esimerkki pelaajasta, joka lähti haukkaamaan liian isoa palaa kerralla siirtyessään Eintracht Frankfurtista Real Madridiin kesällä 2019.

- Muistatteko vielä Jovicin? Hän siirtyi Eintracht Frankfurtista Real Madridista, eikä enää pelaa. Jos saat tarjouksen Real Madridilta, niin sitä helposti ajattelee, että "minun on pakko mennä", Freund mietti.

- Mutta ei sinun täydy. Bundesliigassakin liikkuu isot rahat, vaikkakaan ei niin isot kuin Valioliigassa esimerkiksi. Mutta voit silti tienata hyvin ja ottaa seuraavan askeleesi uralla, Freund linjasi.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!