NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lehti: Rafael Benitez haluaa palata Newcastlen peräsimeen, jos omistajavaihdos menee läpi

25.5.2020 - 14:29:56


Englannin Valioliigan Newcastlen omistajavaihdos saattaa toteutua tällä viikolla, ja sen myötä seuran päävalmentajan uskotaan vaihtuvan.

Uudet omistajat ovat vihjanneet, että nykyinen pääluotsi Steve Bruce voi saada jatkoa seurassa, mutta valmentajavaihdosta pidetään yleisesti ottaen todennäköisempänä vaihtoehtona. Muun muassa maineikas Mauricio Pochettino on liitetty huhuissa Newcastlen peräsimeen.

Yksi vaihtoehto saattaa olla myös konkariluotsi Rafael Benitez, joka on Telegraph-lehden mukaan halukas palaamaan seuraan, jossa hän niitti mainetta vuosina 2016-2019. Tällä hetkellä hän luotsaa kiinalaista Dalian Yifangia.

Telegraphin mukaan Benitez on valmis palaamaan Newcastleen, jos seuran omistajamuutos menee läpi. Nykyinen omistaja Mike Ashley on myymässä seuraa yli 300 miljoonan euron hintalapulla ryhmälle, johon kuuluu muun muassa Saudi-Arabian valtio. Saudi-yhteyksien takia kaupan toteutuminen ei ole vielä varma asia.

Telegraphin mukaan Benitez on jo nimennyt pelaajia, joita hän haluaisi tuoda seuraan. Lehti kertoo konkarivalmentajan tavoittelevan ainakin Englannin maajoukkuepelaajia John Stonesia ja Ross Barkleyta.

Benitez on valmentanut pitkällä urallaan Newcastlen lisäksi muun muassa Liverpoolia, Interiä, Chelseata, Napolia ja Real Madridia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!