Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kova paljastus: Sir Alex Ferguson oli "satavarma" unelmasiirroista - Manchester United syöksyi kuitenkin kaikkien aikojen kurimukseen

5.5.2020 - 22:35:10


Jalkapalloseura Manchester Unitedin lähihistoria voisi näyttää kovin toisenlaiselta, jos todelliset unelmasiirrot olisivat toteutuneet kesällä 2013.

Asian on paljastanut seuran entinen pelaaja Patrice Evra.

Evra kertoi Man Unitedin kovista suunnitelmista seuran virallisessa podcastissa. Sir Alex Ferguson oli jäämässä eläkkeelle, mutta managerilegendalla oli kauden aikana myös toisenlaisia suunnitelmia. Mediassa oli esitetty paljon spekulaatioita sen suhteen, että Ferguson saattaa jäädä eläkkeelle 2013 keväällä. Evran muistelee, ettei manageri itse ollut asiasta "läheskään yhtä varma".

- Vain kaksi viikkoa aiemmin Ferguson sanoi minulle: Patrice, minä en koskaan lopeta. Tulen olemaan täällä vielä seuraavat 10 vuotta, Evra kertasi.

- Sitten hän sanoi: Olen 99 prosenttisen varma, että me saamme Cristiano Ronaldon ja Gareth Balen. Tarvitsen vain nuo kaksi pelaajaa, jotta voin voittaa vielä kerran Mestarien liigan, Evra muisteli.

Evra toteaa, ettei Ferguson puhunut potaskaa. Ronaldo oli todella tekemässä paluuta Old Traffordille.

- Puhuin Cristianon kanssa ja hän sanoi kyllä. Hän oli sanonut pomolle kyllä ja hän oli todella tulossa Old Traffordille. Hän kertoi sen minulle, Evra muisteli.

Toisin kuitenkin kävi. Ferguson lopetti sittenkin kevääseen 2013 ja David Moyesista tuli ManU:n uusi manageri. ManU oli seuraavalla kaudella vasta seitsemäs Valioliigassa, eikä ole kevään 2013 jälkeen voittanut enää kertaakaan Valioliigaa.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fulhamilla surkeaa Valioliigassa

24.10.2020 20:01:12