Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Tottenham sai kyytiä Saksassa - "Se on tämän kauden tarina"

11.3.2020 - 08:15:28


Tottenhamin taival jalkapallon Mestareiden liigassa tuli tylyyn päätökseen pudotuspelivaiheen ensimmäisellä kierroksella. Leipzig jyräsi tiistaina Tottanhemin kotonaan 3-0 ja paineli jatkoon yhteismaalein 4-0.

Leipzig karkasi jo reilussa 20 minuutissa 2-0 -johtoon.

- Meillä oli uskoa ennen ottelua, mutta emme pelanneet hyvin. Emme näyttäneet kypsyyttä emmekä taistelua. Me emme voi käyttää loukkantumisia tekosyynä. Meillä on silti taitoa kentällä. Tämä on Tottenham, Tottenhamin keskikenttäpelaaja Dele Alli manaili Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n verkkosivuilla.

Tottenhamin riveistä puuttuivat muun muassa hyökkääjät Harry Kane ja Son Heung-min sekä keskikenttäpelaajat Steven Bergwijn ja Moussa Sissoko.

- Ketään ei voi syyttää, koska näyttää siltä, että jokaisessa ottelussa joku loukkaantuuu ja on kuukausia sivussa. Se on tämän kauden tarina. Negatiivinen historia alkoi Hugon (maalivahti Lloris) ensimmäisestä loukkaantumisesta. Sen jälkeen se on ollut jatkuvaa. En voi moittia pelaajia, he antoivat kaikkensa, Tottenhamin manageri Jose Mourinho sanoi.

Tottenham eteni viime kaudella Mauricio Pochettinon alaisuudessa Mestareiden liigan loppuotteluun saakka. Nyt Tottenham on Valioliigassa kahdeksantena seitsemän pisteen päässä neljännestä sijasta.

- Meidän täytyy pyytää anteeksi faneilta. He ansaitsevat parempaa. Me tiedämme, että tämä ei ole ollut hyvä kausi mailtä. Tällaiset ottelut palauttavat maan pinnalle. Itsluottamus hävisi hetkessä. Me olemme pahassa jamassa ja vain me itse voimme kääntää kelkan, Alli jatkoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Wayne Gretzky 60 vuotta tänään

26.1.2021 13:32:57