NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Gnabry ja Bayern Munchen möyhensivät Chelsean Mestarien liigassa – Barcelona ja Napoli jäivät tasapeliin

25.2.2020 - 23:35:14


Bayern Munchen otti komean vierasvoiton Chelseasta jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa.

Ottelun avauspuoliaika päättyi 0-0, mutta toinen jakso meni täysin saksalaisille, kun Bayern nappasi voiton maalein 3-0.

Ratkaisu nähtiin heti toisen 45-minuuttisen alkupuolella, kun vieraiden Serge Gnabry iski pallon maaliin 51. ja 54. minuutilla. Voiton sinetöi Robert Lewandowski, joka iski vieraiden kolmannen maalin 76. minuutilla.

Chelsea pelasi ottelun lopun vajaalla miehistöllä, kun Marcos Alonso passitettiin suihkun puolelle 83. minuutilla. Alonso ei saa pelata seuraavassa ottelussa, jossa lontoolaisten mahdollisuudet ovat todella ohkaiset.

Päivän toisessa ottelussa kohtasivat Napoli ja Barcelona. Italiassa pelattu ottelu päättyi 1-1.

Napoli siirtyi avausjaksolla johtoon Dries Mertensin osumalla, mutta Barca nousi tasoihin toisella 45-minuuttisella, kun Antoine Griezmann heilutti verkkoja 57. minuutilla.

Napolilla oli lopussa hyvä sauma painella voittoon, kun vieraiden Arturo Vidal sai kaksi keltaista korttia 89. minuutilla ja lensi suihkuun. Napoli ei kuitenkaan pystynyt hyödyntämään miesylivoimaansa.

Toiset osaottelut pelataan kolmen viikon päästä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!