NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Pukki on valtavan haasteen edessä: ”Maailman paras joukkue”

15.2.2020 - 10:01:07


Jalkapallon Englannin Valioliigan kärki- ja jumbojoukkueen tasoero pistetään tänään puntariin, kun mestaruuteen jyräävä Liverpool kohtaa putoamiskurimuksessa kärvistelevän Norwichin. Norwich-tähti Teemu Pukki tähdentää, että he kohtaavat tänään maailman parhaan joukkueen.

- Mielestäni on totta, että he ovat maailman paras joukkue. Se on valtava testi meille, mutta olemme pelanneet kotona hyvin suuria joukkueita vastaan. Meidän on uskottava, että saamme siitä jotain irti, Pukki painottaa seuransa verkkosivuilla.

Pukki alleviivaa samalla myös sitä, että Norwichin pukuhuoneessa uskotaan edelleen vakaasti säilymiseen, vaikka moni pitää sitä jo miltei mahdottomuutena. Norwichilla on 25 kierroksen jälkeen seitsemän pisteen suuruinen matka putoamisviivan paremmalle puolella.

- Olemme pelanneet varsin hyvin jo pitemmän periodin saavuttamatta haluamiamme pisteitä. Uskomme, että voimme kääntää vielä tilanteen. Meidän on tehtävä töitä loppuun asti.

Pukki on viimeistellyt Valioliigassa 11 osumaa. Joulukuun jälkeen tällä rintamalla on ollut hiljaisempaa.

- Olen joukkuepelaaja. Joten jos pelaan hyvin ja teen maaleja, mutta häviämme, niin se ei tee minua onnelliseksi. Jos säilytämme paikkamme liigassa, voin olla todella tyytyväinen myös omaan kauteeni. Jos ei, niin se on pettymys, Pukki pyörittelee.

- Olen henkilökohtaisesti ylpeä siitä, miten olen ottanut tämän haasteen vastaan. En ollut varma, kuinka tämä tulee sujumaan, mutta olen iloinen, että olen pystynyt tekemään maaleja. Ja niitä voisi olla enemmänkin, Pukki jatkaa viitaten tuhlattuihin tekopaikkoihin.

Norwich käynnisti kauden elokuussa Liverpoolin vieraana. Takkiin tuli 4-1, mutta Pukki pystyi viimeistelemään joukkueensa ainoan osuman. Toinen puoliaika oli tuolloin Norwichilta hyvä, mutta avausjakso lähes painajaismainen.

- Kun pelaat Mestarien liigan voittajaa vastaan, niin he rankaisevat virheistä. Emme olleet valmiita siihen. Tämä kausi on ollut kokonaisuudessaan samanlainen - pelaamme hyvin, mutta emme saa aikaan haluamiamme tuloksia, Pukki pukee sanoiksi joukkueessa vallitsevan tuskan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

Ilves jatkaa tutulla kapteenilla

24.2.2020 14:09:27

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, sunnuntain tulokset

24.2.2020 08:00:18