NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liverpoolin tähtimaalivahti Teemu Pukin vieraaksi - "On oltava valmiina kaikkeen"

14.2.2020 - 14:29:43


Jalkapallon Englannin Valioliigan tyvipään ja kärjen tasoero pistetään puntariin lauantaina, kun Teemu Pukin edustama Norwich isännöi Liverpoolia täpötäydellä Carrow Roadilla.

Molemmat joukkueet kaipaavat ottelusta kipeästi pisteitä, mutta täysin eri syistä.

Norwichin aika käy tiimilasissa vähiin säilymisen osalta, kun taas Liverpool tarvitsee maksimissaan vielä kuusi voittoa sinetöidäkseen mestaruuden. Pool johtaa sarjaa ylivoimaisesti 22 pisteen erolla toisena olevaan Manchester Cityyn, kun kaudesta on takana 25 ottelua.

Tähtimaalivahti Alisson vakuuttaa, että Liverpool ei saavu suinkaan takki auki Norwichin pakeilla.

- Odotamme kovaa ottelua. Jokainen ottelu Valioliigassa - riippumatta siitä oletko kärjessä tai pohjalla - on aina vaikea. Meidän on valmistauduttava hyvin ja oltava valmiina kaikkeen, Alisson tähdentää Eastern Daily Press-lehdelle.

Jürgen Kloppin luotsaama Liverpool on pelannut loistavasti tällä kaudella. Joukkueesta huokuu itsevarmuus kentällä ja sen ulkopuolella.

- Nautimme tästä ajasta ja olemme tehneet töitä tämän eteen ollaksemme kärkitasolla. Brasiliassa sanotaan, että sinun on nautittava pelistä voittaaksesi ja ollaksesi onnellinen jalkapalloilija, sillä jalkapallo merkitsee onnellisuutta.

Liverpoolin ja Norwichin välillä pelattu kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi kotijoukkueen 4-1 -voittoon elokuussa. Alisson ehti tehdä ottelussa tukun isoja pelastuksia ennen loukkaantumistaan.

Seuraavalla Norwich-ottelulla on vuorostaan suuri merkitys Liverpoolin mestaruusjahdissa. Ja siinä jahdissa Alisson on yksi ratkaisevimmista tekijöistä.

- Haluamme saavuttaa mestaruuden, mutta sitä ennen sinun on voitettava kaikki muut, Alisson viittaa lauantain otteluun.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!