Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Liverpoolin koko ykkösmiehistö tulee olemaan sivussa FA Cupin uusinnasta - "Nuorukaiset pelaavat"

27.01.2020 - 6:50:00


Liverpool ei onnistunut kukistamaan kolmannen sarjatason Shrewsburya jalkapallon Englannin FA Cupin neljännellä kierroksella sunnuntaina. Joukkueet päätyivät 2-2 -tasapeliin Shrewsburyn kentällä.

Shrewsbury nousi kamppailussa kahden maalin takaa rinnalle. Liverpool ei pelannut läheskään parhaalla kokoonpanollaan.

Uusintaottelu Anfieldilla sattuu Valioliigan talvitaukoon helmikuussa. Liverpool tulee pelaamaan siinä ottelussa kokonaan ilman vakiopelaajiaan ja ilman manageri Jürgen Kloppia.

- Sanoin pojille jo kaksi viikkoa sitten, että meillä tulee olemaan talvitauko, joten me emme tule olemaan mukana uusintaottelussa. Nuorukaiset tulevat pelaamaan. Tiedän, että se ei ole kovin suosittu ratkaisu, mutta Valioliiga pyysi meitä kunniottamaan talvitaukoa ja niin tulemme tekemään, Klopp kertoi Liverpoolin verkkosivuilla.

Liverpool pelaa Valioliigassa viimeisen kerran ennen talvitaukoa 1. helmikuuta. Seuraava Valioliigan ottelu Liverpoolilla on ohjelmassa 15. helmikuuta. Shrewsbury-uusinta pelataan siinä välissä.

- Meidän täytyy kunnioittaa pelaajien hyvinvoitia. He tarvitsevat lepoa - sekä henkistä että fyysistä. Siitä tavitauossa on kyse, Klopp totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!