NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Norwichin valmentaja kiistää kohusiirron

22.1.2020 - 10:18:46


Teemu Pukin edustaman Norwichin päävalmentaja Daniel Farke on lyönyt pisteen puheille joukkueensa avainpelaajiin lukeutuvan Max Aaronsin, 20, myymisestä Tottenhamiin.

Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueen vakiokalustoon kuuluvan laitapuolustaja Aaronsin nimi nousi jälleen odotetusti tapetille ennen tänään Tottenhamin ja Norwichin välillä pelattavaa ottelua.

Farke korostaa Eastern Daily Press-lehdelle, että Aaronsin osalta ei ole olemassa mitään dramatiikkaa ainakaan tammikuun siirtoikkunassa. Ei siitäkään huolimatta, että Tottenhamin päävalmentaja Jose Mourinhon tiedetään haluavan saavan Aaronsin riveihinsä mahdollisimman nopeasti.

- Sanoin tämän pari päivää sitten, kun nimi (Aarons) mainittiin niin usein, etten ottaisi sitä liian vakavasti. Aarons on erittäin tärkeä pelaaja meille, Farke kuittaa.

Farke korostaa, että Valioliigan jumbona lymyävällä Norwichilla ei ole tarvetta painaa paniikkinappulaa taloudellisessa mielessä.

- Taloudellinen tilanteemme on täysin erilainen siihen nähden, kun tulin tänne. Muistan, miten myimme Jonny Howsonin, Murphyt, Alex Pritchardin ja sitten vielä James Maddisonin. Ja vielä viime kaudella meidän täytyi pelätä, että mitään typeriä tarjouksia ei tullut, Farke muotoilee.

Farken mukaan Norwichissa ei tapahdu, suuntaan eikä toiseen, enää mitään tammikuun siirtoikkunassa.

- Tiedämme, että emme voi käyttää 20 miljoonaa puntaa pelaajan hankkimiseen, mutta olemme myös vakuuttuneita siitä, että meidän ei tarvitse myydä ketään.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!