NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liverpoolille ei sattunut toista virhettä Manchester Unitedia vastaan - Merseysiden mestaruusjunaan ei enää muita mahdu

19.1.2020 - 20:21:43


Liverpoolin mestaruusjuna jyskyttää vakuuttavasti eteenpäin jalkapallon Englannin Valioliigassa.

Liverpool kaatoi sunnuntai-iltana Manchester Unitedin 2-0.

Liverpool iski käytännössä ensimmäisestä paikastaan. Trent Alexander-Arnold lähetti taitavan kulmapotkun ja Virgil van Dijk puski pallon verkkoon.

ManU:n 87 miljoonaa euroa maksanut maailman kalleimman puolustajan tittelin juuri van Dijkilta ryöstänyt Harry Maguire oli tilanteessa ratkaisevasti myöhässä ja osuma meni pitkälti hänen piikkiinsä.

Liverpool sai tämän jälkeen pallon ManU-verkkoon vielä kaksi kertaa, mutta toinen osuma hylättiin VAR-tarkistuksen jälkeen ja toinen osumista oli puolestaan paitsio.

Toisen jakson alussa Liverpool dominoi tylysti ja 2-0-osuma suorastaan roikkui ilmassa. Muun muassa Mo Salah pääsi loistavaan tekopaikkaan, mutta pallo meni vain niukasti ManU-maalin pystytolpan ohi. Jordan Henderson laukoi puolestaan tolppaan.

Toisen jakson vanhetessa ManU pääsi hieman paremmin peliin mukaan ja toisen jakson paras ManU-paikka tuli Anthony Martialille, joka laukoi hyvästä paikasta pallon yli maalin. Ottelun loppuhetkillä ManU haki riskilläkin tasoitusta, mutta se kostautui. Lopun vastaiskusta Mohamed Salah karkasi ja iski lopullisen niitin lisäajalla.

Kohtaaminen oli joukkueiden toinen tällä kaudella. Ensimmäisessä kohtaamisessa ManU venyi Liverpoolia vastaan tasapeliin Old Traffordilla, mutta toista vahinkoa voittamattomalle Liverpoolille ei sattunut.

Liverpool johtaa Valioliigaa nyt mykistävän ylivoimaisesti. Joukkueen ero toisena olevaan Manchester Cityyn on jo 16 pistettä ja kaiken lisäksi Liverpool on pelannut yhden ottelun vähemmän. Liverpoolin seurahistorian ensimmäinen Valioliiga-mestaruus on käytännössä varma.

Valioliigan tulokset sunnuntaina 19.1:
Burnley-Leicester 2-1 (0-1)
Liverpool-Manchester United 2-0 (1-0)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!