NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liverpool ja Manchester United kohtaavat Anfield Roadilla - toistuuko syksyllä nähty kummajainen?

19.1.2020 - 17:05:39


Liverpool ja Manchester United kohtaavat sunnuntaina jalkapallon Englannin Valioliigassa.

Liverpoolin historian ensimmäinen Valioliiga-mestaruus on jo käytännössä varmistunut, mutta kyseinen ottelu on aina hyvin odotettu lähtökohdista riippumatta.

ManU:lla on ottelussa paljon pelissä. Red Devilsillä on mahdollisuus ottaa Chelseaa kiinni taistelussa Mestarien liiga-paikasta, sillä lontoolaiset kompuroivat eilen lauantaina ja hävisivät Newcastlelle vieraissa.

Liverpool on silti ottelussa selvä suosikki. Pool johtaa Valioliigaa massiivisella 13 pisteen erolla toisena olevaan Manchester Cityyn nähden ja kaiken lisäksi Liverpool on pelannut vielä kaksi ottelua Cityä vähemmän. Liverpool ei ole hävinnyt tämän kauden Valioliigassa vielä kertaakaan, mutta kerran se on pelannut tasan.

Tuo tasapeli tuli syksyllä juurikin ManUa vastaan, mikä nostaa jännitystä entisestään.

ManU ei pääse otteluun ihanteellisesta tilanteesta, sillä joukkueen loukkaantumistilanne on varsin synkkä. Paul Pogba, Scott McTominay, Marcus Rashford sekä Marcos Rojo ovat varmuudella ottelusta sivussa. Liverpoolilta puuttuu huomattavasti vähemmän avainmiehiä: Nathaniel Clyne, Naby Keita sekä James Milner ovat ottelusta sivussa.

Valioliigan historiassa on hyvin harvinaista selvitä kaudesta läpi ilman tappioita. Edellinen esimerkki joudutaan hakemaan niinkin kaukaa kuin kaudelta 2003-2004, jolloin Arsene Wengerin johtama Arsenal oli mestari ilman tappioita. Arsenal pelasi tuolla kaudella tosin peräti 13 tasapeliä, joten Liverpoolilla on hieno mahdollisuus kaunistella tuota tilastoa oikein kunnolla.

Ottelu alkaa kello 18.30 Suomen aikaa.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!